Variert motstand for damelaget

2.-divisjonsavdelingen for 2015 for Raufoss Kvinner er klar, og byr også i år på mange utfordringer.

2.-divisjonsavdelingen for 2015 for Raufoss Kvinner er klar, og byr også i år på mange utfordringer.

Damelaget gjorde en god sesong i 2014 og kan være fornøyde med prestasjonen. Opprykket glapp på målstreken etter tap for Byåsen borte i den siste kvalifiseringskampen. Allerede nå har tankene gått over på neste sesong. Også hos Norges Fotballforbund har den det. Avdelingsoppsettet for 2015 har kommet og viser at Raufoss også i den kommende sesongen har gode muligheter til å hevde seg.

Følg Raufoss Fotball Kvinner på Facebook.

Avdelingen: Raufoss, Brumunddal, Elverum, Skeid, Grei 2, Kolbotn 2, LSK Kvinner 2, Lyn 2, Røa 2, Stabæk 2, Vålerenga 2 og Øvrevoll Hosle 2. 

Sportslig leder for Raufoss Kvinner, Henning Lerud, sier til RaufossFotball.no at han er optimistisk til oppsettet, selv om han ikke vet alt for mye om motstanderne på nåværende tidspunkt.

- Hvis jeg skal ta sjansen på å tippe noen favoritter, så må jeg nok nevne Røa 2, Stabæk 2 og LSK 2 som kandidater til topp fem. Blant førstelagene vil jeg si at jeg ikke kjenner til nyopprykkede Skeid, noe som for så vidt også er tilfelle med Elverum.  Jeg vet derimot at de var suverene på topp til ferien, men mer ustabile på høsten. Jeg tar derfor sjansen på å si at de samme lagene spiller kvalikk til 1.-divisjon også neste høst: det vil si Raufoss og Brumunddal, spår Lerud.

Den kommende sesongen spilles uten nedrykkede Borgen, Bækkelaget og Nordre Trysil. De har blitt erstattet av Øvrevoll Hosle 2, Skeid og Elverum. At tre førstelag er byttet ut med to førstelag og et reservelag, er ikke oppløftende, mener Lerud.

Vi får bare håpe Øvrevoll Hosle husker hvordan det var å spille i 2.-divisjon med sitt førstelag forrige sesong og problematikken rundt dette, slik at de stiller jevnt lag hele sesongen. Jeg håper derfor at 2015-sesongen blir mer preget av Fair Play fra andrelagene, sier han.

Vi ønsker alle lag lykke til med 2015-sesongen og hjertelig velkommen til Raufoss!

Følg oss på Instagram @raufossfotballkvinner

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift