To poeng ble igjen på Aker stadion

Levanger tok i ettermiddag et langt steg mot 1. divisjon. Ikke bare etter 4-1 over Valdres, men en time etter at kampen på Blåbærmyra var ferdig gikk et skuffet Raufosslag av Aker Stadion med bare ett poeng.

Levanger tok i ettermiddag et langt steg mot 1. divisjon. Ikke bare etter 4-1 over Valdres, men en time etter at kampen på Blåbærmyra var ferdig gikk et skuffet Raufosslag av Aker Stadion med bare ett poeng.

Tekst: Bent Dalby

Raufoss hadde full kontroll i denne kampen, gikk til pause med en alt for liten ledelse (2-0) uten at hjemmelaget hadde hatt en eneste målsjanse de første 45.

I andre omgang faller de gule og svarte noe voldsomt i kvalitet, vi gjør noen kjappe bytter etter ca kvarteret som ikke faller heldig ut og Molde reduserer etterhvert til 1-2.

Da vertene får lov å tråkke seg gjennom kvarteret før slutt uten at noen støter utligner Molde til 2-2 som også ble sluttresultatet i kampen.

Dermed er Raufoss tre poeng bak Levanger (som har mye bedre målforskjell) når to kamper gjenstår.

Det betyr at for vår del må Levanger unngå å vinne de to neste kampene, mens vi må vinne hjemme mot Rosenborg-2 og borte mot Elverum.

Det er det lille halmstrået som gjenstår i Raufoss sin opprykkskamp sesongen 2014.

Og spenningen helt inn ble sølt bort på Aker Stadion i ettermiddag der Raufoss falt voldsomet etter pause og lot Molde komme inn igjen i kampen. Akkurat det samme skjedde på Sveum mot Brumunddal og borte mot Levanger også, vi har tapt mange viktige poeng de siste 15-20 minuttene i høst.

KAMPFAKTA:

MOLDE 2-RAUFOSS 2-2 (0-2)

Aker Stadion. Dommer: Mathis Kringstad, Valder IL

Scoringer:

0-1(23) Rocky Lekaj

0-2 (38)Oliver Berg (straffe)

1-2(69) Amidou Diop

2-2(79) Amidou Diop

Gule kort Raufoss: Mats Haugland, Kristian Lønstad-Onsrud og Rocky Lekaj (må sone neste kamp)

RAUFOSS:

Ole Kristian Lauvli, Valdrin Rexhaj (64.Lars Johan Kollshaugen), Mats Haugland, Petter Senstad, Steffen Hjelmtvedt, Kristian Lønstad-Onsrud, Daniel Haug, Oliver Berg, Anton Henningsson(55.Femi Orenuga), Narongdett Solbakken (76.Fredrik Greve Monsen) og Rocky Lekaj

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift