Før kampen: Molde 2

Det er tre serierunder igjen. Vi er for alvor med i opprykkskampen og lørdag skal gutta bryne seg på Molde 2 borte.

Det er tre serierunder igjen. Vi er for alvor med i opprykkskampen og lørdag skal gutta bryne seg på Molde 2 borte.

Tekst: Tor Ole Karlsen

Raufoss gjester lørdag Molde og Aker Arena, hvor Molde 2 står på motsatt banehalvdel. Spekulasjonene har vært mange nå i dagene før denne viktige kampen: Hva slags lag kommer Molde 2 til å stille med? Hvordan vil landslagspausen innvirke på laguttaket? Tabellsituasjonen? Det faktum at Molde allerede har vunnet eliteserien? Svarene har vi ikke. Det eneste vi vet med sikkerhet er at Ruben Gabrielsen neppe har noen innflytelse på laguttaket.
 
Vi kan selvsagt bruke all vår tid og energi på hva Molde kan komme til å stille med, men trolig vil det være bortkastet energi. Vi må heller ha fokus på våre egne, og egne prestasjoner. For det er ikke tvil: Får vi vårt eget spill til å sitte, så kommer resultatene. Undertegnede var selv på Marienlyst i fjor sommer, og så Raufoss ta med tre poeng hjem fra Drammen, etter at Godset stilte med en stjernespekket ellever. Vi vet at Raufoss kan spille jevnt med de fleste når de er i form. De beviste dette blant annet også i vinter, da de spilte jevnt mot Lillestrøm. Vel å merke kun en privatkamp, men dog…
 
Samtidig har vi også sett Raufoss tape mot Brumunddal og blitt avkledd mot Byåsen de siste uker. Og det med tilnærmet samme laget. Så det handler i korthet om eget fokus og egne prestasjoner.  La oss derfor bruke all energi på Raufoss og troppen vi sender til Molde. En tropp som har med seg Lars Johan Kollshaugen, som fikk sine første minutter sist helg mot Træff, etter å ha vært på sidelinjen i flere uker på grunn av en skade som oppstod nettopp mot Molde 2 i sommer. Med er også Fredrik Greve Monsen, som stod over sist helg pga kort. Markus Rolandsen er fortsatt skadet, men har så vidt begynt å trene igjen, og kan være å se på banen en av de to siste kampene, da Molde-kampen dessverre kommer litt for tidlig. Denne uken beveget han seg på treningsfeltet med ball.
 
Vi ønsker Raufoss` stolte menn lykke til på lørdag, og håper at de tar med tre poeng tilbake til Toten lørdag kveld. Redaksjonen ønsker samtidig å gratulere Molde som årets seriemester i eliten - og Ruben Gabrielsen med landslagsplass!
 
Les mer om talentsatsingen i Molde hos Nettavisen her.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift