Gutta med knepen seier mot Træff

Etter to tøffe tap i Trondheim var det tilbake på hjemmebane for Raufoss søndag. Det endte med 2-1-seier over Træff.

Etter to tøffe tap i Trondheim var det tilbake på hjemmebane for Raufoss søndag. Det endte med 2-1-seier over Træff.

Tap med 1-3 og 1-4 for henholdsvis Levanger og Byåsen var ikke lett å takle for et opprykksjagende Raufoss. Da gutta møttes til trening på mandag var Espen Haug bestemt på at de måtte nullstille og konsentrere seg om å finne tilbake til tankegangen om at vi må ta en kamp om gangen. Ifølge sjefen sjøl fungerte det godt gjennom treningsuka. De første 45 minuttene mot Træff ble også veldig gode!

Allerede før 10 minutter var spilt ordnet Mats Haugland 1-0 etter et hjørnespark fra Oliver Berg. Det var midtstopperens andre mål for sesongen. Etter å ha dominert kampen fram mot pausen, var det ikke ufortjent at Rocky Lekaj kunne doble ledelsen. Han dunket ballen opp i vinkelen fra distanse etter å ha mottatt ballen fra Narongdet Solbakken. Da kunne Raufoss ta med seg en god ledelse inn i garderoben til pause.

Etter hvilen var Raufoss tammere. Det første kvarteret av annen omgang ble ikke det helt store. Etter hvert tok det seg opp og det dessverre begge veier. Til tross for at Raufoss dominerte ballspillet, fikk Træff sin redusering. Den tidligere Molde-spilleren Simon Markeng ordnet målet etter 65 minutter i hallen. Det ga en intens siste halvtime. Raufoss skapte flere nestenmuligheter, men det ville seg ikke for Oliver Berg, Lekaj, Anton Henningsson og de andre i det offensive Raufoss.

Til tross for at Raufoss ikke fikk flere mål klarte hjemmelaget å dra seieren i land. At det ble tre poeng var svært godt for de 465 frammøtte og alle andre. Ekstra gledelig var det at Lars Johan Kollshaugen var tilbake på banen etter to måneder på sidelinja med skade i kneet. Han fikk tre minutter på slutten for Anton Henningsson. Svensken ble for øvrig kåret til dagens Nammo-spiller!

Med tre poeng er vi fortsatt bare ett poeng bak Levanger og Elverum på tabellen. Byåsen er to poeng bak.

Kampfakta

Raufoss - Træff 2-1 (2-0)
Mål: 1-0 Mats Haugland (7), 2-0 Rocky Lekaj (43), 2-1 Simon Markeng (65).
Gult kort: Oliver Berg, Raufoss, Fredrik Kosberg, Træff.
465 tilskuere i hallen.

Raufoss: Ole Kristian Lauvli - Valdrin Rexhaj, Mats Haugland, Petter Senstad, Steffen Hjelmtvedt - Narongdet Solbakken (Pål Østby fra 74.), Daniel Haug, Kristian Lønstad Onsrud, Oliver Berg, Anton Henningsson (Lars Johan Kollshaugen fra 87.) - Rocky Lekaj.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift