Presentasjon av Gutter 2005!

Bli bedre kjent med denne flotte guttegjengen!

Fremover ønsker vi å presentere alle lagene i junioravdelingen på hjemmesiden. Vi begynner med barnelagene og går etterhvert over til ungdomslagene. Vi vil prøve å presentere to lag hver uke, et i starten av uka og et mot slutten. Vi har vært i kontakt med trenere og lagledere for lagene og stilt dem noen spørsmål. I dag skal vi bli litt bedre kjent med Gutter 11, født i 2005. 

Det er 27 gutter som har vært innom på Raufoss G11 denne sesongen. Det har vært lite frafall i kullet og de håper at så mange som mulig vil kunne finne glede i fotballen i årene som kommer også.  I seriespillet i år har de deltatt med to lag. Lagene er delt opp slik at de skal være mest mulig jevne ut i fra ferdigheter. I seriespillet har det blitt både seiere og tap i skjønn forening. Trenere for laget har i år vært Ernst Andersen, Rune Dahlen og Harald Lødemel. Oppmenn for lagene har vært Arild Kjeilen og Frank Amlien. Guttene har hatt to til tre treninger i uka i Raufoss storhall med godt treningsoppmøte. De har hatt mye spillrelatert trening, noe som guttene setter stor pris på.

Det er en fin gjeng som har det mye moro i sammen. I år har de vært på flere turneringer, der Fåberg turneringen nok var høydepunktet. Da overnattet de i leiligheter på Hafjell og hadde en flott helg der det sosiale stod i fokus

Laget gleder seg til en ny sesong!

Generalsponsor

Gull-lauget

Kamper

Takk til våre støttespillere

Kjøp supporterutstyr

Kjøp toalettpapir og støtt klubben!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift