Presentasjon av Jenter 2005!

Bli litt bedre kjent med denne treningsivrige og motiverte gjengen!

Fremover ønsker vi å presentere alle lagene i junioravdelingen på hjemmesiden. Vi begynner med barnelagene og går etterhvert over til ungdomslagene. Vi vil prøve å presentere to lag hver uke, et i starten av uka og et mot slutten. Vi har vært i kontakt med trenere og lagledere for lagene og stilt dem noen spørsmål. Fire av barnelagene gjenstår, og vi har nå kommet til Jenter 11, født i 2005.

Jenter 11 består av 18 treningsivrige, motiverte og lærevillige jenter som hver eneste trening og kamp øver på å spille fotball som et lag. Arne Martin Humborstad er lagleder for jentene og beskriver dem med følgende tre ord: Spillende, samhold og treningsivrige.  På trening er spilløvelser, ulike pasningsøvelser og avslutningstrening det mest populære blant jentene. Når de ser tilbake på årets sesong utpeker de Grueturneringen som en av høydepunktene. Det var en ubetinget positiv opplevelse for spillere, trenere, lagledere og foreldre. 

Dette er det første året der alle 2005-jentene på Raufoss har vært samlet i en treningsgruppe. De har hatt to 7ér lag der jentene har rullert på hvilket lag de har spilt på. Jentene har to faste treninger i uka. Mange av jentene holder på med minst en annen idrett i tillegg så noen jenter trener fotball en gang per uke, noen to og de ivrigste/ de som har kommet lengst i utviklingen trener tre ganger i uka. Den tredje økta er da en hospiteringsøkt hos Jenter 2003. 

Laget er en veldig flott gjeng med jenter, ivrige foreldre og et godt sammensatt trener og lagleder team bestående av totalt 3 trenere og 2 lagledere.  Dette er Øystein Amlien, Kjetil Holm, Ida Granskogen, Arne Martin Humborstad og Rita Engen.

 

 

Generalsponsor

Gull-lauget

Kamper

Takk til våre støttespillere

Kjøp supporterutstyr

Kjøp toalettpapir og støtt klubben!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift