Presentasjon av Gutter 2006!

Gutter 2006 har vært delt lenge, men nå skal de slåes sammen. Bli bedre kjent med dem her!

GUTTER 10 (2006)
Fremover ønsker vi å presentere alle lagene i junioravdelingen på hjemmesiden. Vi begynner med barnelagene og går etterhvert over til ungdomslagene. Vi vil prøve å presentere to lag hver uke, et i starten av uka og et mot slutten. Vi har vært i kontakt med trenere og lagledere for lagene og stilt dem noen spørsmål. Gutter 10, født i 2006, er neste lag til å presenteres.

Vi har mange gutter født i 2006 i klubben, i årets sesong var det tre 10-årslag fra Raufoss.

G10-1 & 2 er gutter som går på Korta Skole. De startet sesongen med to lag, men så tidlig at noen trengte en større utfordring. Derfor meldte de også på et lag til Gutter 11, 7ér´serien. Guttene syntes det har vært veldig spennende å prøve seg på nivået over og har gjort det bra sportslig og lært mye. Disse lagene har blitt ledet av Bjørn Erik Nybakk, Stian Thorbjørnsen, Ivar Michael Jahr og Øivind Strøm. De har mange høydepunkter å se tilbake på fra sesongen, blant annet cupene de har deltatt på, hvor guttene har vist godt samhold i form av idrettsglede, innsats og kameratskap.

G10- 3, fra Raufoss Skole, har stilt med ett lag i årets sesong. Lagleder, Guro Tøftum, skryter av et godt miljø i laget og en guttegjeng som er flinke til å støtte hverandre. Trenerne, Anders Dalheim og Kenneth Herberg , forteller at det alltid er godt humør på trening og at guttene syntes det morsomste er kamptrening og skuddtrening. Laget har i årets sesong deltatt på flere cuper, senest forrige helg da de spilte Champions League Supercup i hallen.


Nå ser guttene frem til nye lag og nytt mot når de nå skal slås sammen til en treningsgruppe.

Involverte rundt alle 10-årslagene syntes det blir spennende å se hvordan gruppa utvikler seg neste år og gleder seg til ny sesong!

Generalsponsor

Gull-lauget

Kamper

Takk til våre støttespillere

Kjøp supporterutstyr

Kjøp toalettpapir og støtt klubben!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift