Presentasjon av Jenter 2006!

Jenter 2006 beskrives som supre, lojale og snille, bli bedre kjent med dem her!

Fremover ønsker vi å presentere alle lagene i junioravdelingen på hjemmesiden. Vi begynner med barnelagene og går etterhvert over til ungdomslagene. Vi vil prøve å presentere to lag hver uke, et i starten av uka og et mot slutten. Vi har vært i kontakt med trenere og lagledere for lagene og stilt dem noen spørsmål. Nå er det jentene født i 2006 sin tur til vise seg frem her.

På J10 er det 17 entusiastiske jenter, som er under ledelse av trenere Per Anders Grøtberg og Jens Petter Leine, samt lagleder Tore Sørum. Lagleder over flere år, Tore Skjærdalen, ga seg nå i høst, og jentene og trenerne ønsker å benytte denne muligheten til å takke han for en utmerket jobb!

Lagets største styrke er at de alltid støtter hverandre, uavhengig av om noen har en dårlig dag. Med tre ord beskrives jentene som: Supre, lojale og snille. På trening liker jentene å dele opp laget i to og spille treningskamp seg imellom. Ellers er det å få baller som skal dempes og skyte på mål også en favoritt på trening. Årets beste kampopplevelse var da de vant første kampen mot Kapp. De har også kost seg masse på cup i årets sesong.

Dette er en gjeng med glade jenter som ler mye og som aldri redd for å finne på noe sprell. Samtidig har de mye empati og tar vare på hverandre hvis noen f.eks skader seg. Kampropene har alltid vært høye, også selv om de taper. Jentene har alle forskjellige kvaliteter, noe som for framtiden vil være en styrke som lag. 

 

Jentene og alle involverte gleder seg til fremtiden og syntes det blir spennende med 7`er fotball.

 

Generalsponsor

Gull-lauget

Kamper

Takk til våre støttespillere

Kjøp supporterutstyr

Kjøp toalettpapir og støtt klubben!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift