Raufoss City- Svart Jenter 10

Jentene har gjennomført tre turneringer allerede i år, Storhamar, Reinsvoll-cup'n og MX-cup på Hov nå i helgen. Snakketøyet og smilene sitter løst hos de unge damene som nå lager lotteri for å komme seg til Sandefjord!

 
Tekst og bilder: Heidi Holm Olafsen, lagleder
 
Raufoss City-Svart J10 er en gjeng med 12 livlige jenter. Vi har meldt på to lag i serien i år, så det blir mye fotball på alle. I tillegg til ivrige jenter har vi også foreldre som stiller opp og i år har vi allerede vært på 3 cup’er. 3. mai stilte vi opp på Bend-it-cup på Storhamar for 3. år på rad. En kjempefin cup der vi trives godt.
 
Torsdag 4. juni var det klart for Reinsvoll-cup’en. Ikke like stor i omfang, men en fin cup som blir avholdt på ei eftasstund en ukedag.
 
Sist ute var MX-cup på Hov lørdag 13. juni. Fint vær og god gjennomføring gjorde også det til en fin opplevelse for store og små.
 
Neste cup er Sandar-cup i Sandefjord som gjennomføres helga 7.-9. august. Det blir en spennende opplevelse der jentene skal sove i gymsal og være tett på hverandre ei hel helg. For å få inn noen kroner til denne cup’en skal vi bl.a. ha loddsalg på AMFI lørdag 20. juni. Mange fine premier, så kom innom.
 
Så får vi bare velge mellom alle invitasjonene til cup’er for å finne en vi kan ta med oss i september.

Generalsponsor

Gull-lauget

Kamper

Takk til våre støttespillere

Kjøp supporterutstyr

Kjøp toalettpapir og støtt klubben!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift