Velkommen til NAMMO Stadion!

Jeg er glad for å endelig kunne ønske velkommen til en helt ny opplevelse på Raufoss: Lørdagens herrekamp mot Sprint-Jeløy på ny stadion!

Lørdag klokka 16.00 sparker Raufoss Fotball i gang en ny epoke i vår tradisjonsrike og stolte fotballhistorie. Herrelaget spiller vår første kamp på arenaen vi har jobbet med i lang tid. Lørdag spiller de ute på NAMMO Stadion mot Sprint-Jeløy. Da vil vi se ditt fjes til stede for å feire begivenheten sammen med oss!

Les også: Rolandsen gleder seg til ute-kamp

SE OGSÅ FERSKE BILDER FRA STADION

Stadion er, selv om den er klar for 2. divisjonsspill, fortsatt ikke helt komplett. Det vil derfor gjenstå en del arbeider framover.

Til nå har vi, på tribuneseksjonene på østsida, 500 sitteplasser. Vi har en platting for stående på vestsiden av banen, samtidig som vi legger opp til ståplasser på toppen av "haugen" og ellers rundt banen. Det er mer enn nok plass til alle.

Vi har bygget en kiosk midt på sittetribunen. Denne er fullt funksjonell og er naturligvis åpen ved lørdagens kamp. I samme bygg har vi laget til plasser for pressen og speaker. Dette er vi veldig fornøyde med!

Hva gjelder øvrig infrastruktur har vi toalettmuligheter både i Storhallen og nede på Sportshytta på Raufoss Stadion. Disse vil naturligvis begge være åpne lørdag. 

Når du kommer til NAMMO Stadion kan du parkere både ved Storhallen, på Skistadion, på parkeringsplassen nede ved inngangen til Raufoss Stadion og innenfor portene til Raufoss Stadion. Dette gir deg flere muligheter og gir rom for at mange kommer på kampen lørdag! Billettutsalg vil også bli på begge sider av det nye anlegget, slik at du lett kommer deg inn fra alle kanter.

Vi er veldig stolte over det arbeidet som er lagt ned. Mange har brukt mye tid på NAMMO Stadion de siste ukene. Jeg vil med dette også rette en stor takk til dere alle som har bidratt, og håper at lørdag blir en fest for oss alle.

Velkommen på kamp klokka 16.00 på lørdag. Vi sees på NAMMO Stadion!

Fotballhilsen
Finn Arne, styreleder

Generalsponsor

Gull-lauget

Kamper

Takk til våre støttespillere

Kjøp supporterutstyr

Kjøp toalettpapir og støtt klubben!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift