Sparebanken Hedmark bidrar til stadion

Nye Raufoss Stadion tar stadig nye steg mot ferdigstillelse. Nå har Sparebanken Hedmark bestemt seg for å spytte midler inn i arbeidet.

Det nye anlegget på Persveløkka er for alvor i ferd med å realiseres. Spilleflaten ble gjort klar før vinteren kom, men fortsatt gjenstår noen elementer. Derfor er det godt å offentliggjøre at Sparebanken Hedmark nå har bestemt seg for å bidra med midler til nye Raufoss Stadion.

Les også: Raufoss og Nammo viderefører generalsponsoravtalen

- Vi er veldig fornøyde med at Sparebanken Hedmark ønsker å bidra til vår nye storstue. At en så viktig regional aktør ønsker å bidra, ser vi på som en anerkjennelse av det arbeidet vi gjør for å opprettholde og øke aktivitetsnivået vårt, forteller styreleder i Raufoss Fotball, Finn Arne Børresen.

- Vi har en tanke om at om det går godt for lokalsamfunnet, går det godt for banken også. Raufoss er en solid arena for idrettskultur. Som en relativt nyetablert bank på denne sida av Mjøsa er vi naturligvis interessert i synlighet og å kunne tilby alle våre finansielle produkter til nye kunder, men vi vil også bidra til at det er mulig å drive idrett i lokalsamfunnet, forteller regionbanksjef i Sparebanken Hedmark, Geir Inge Brelin, til raufossfotball.no.

Sparebanken Hedmark er en ny samarbeidspartner for klubben, men er også medlem i Kruttlauget. De mener Raufoss Fotballs plass i lokalsamfunnet er noe de kan dra nytte av i sin virksomhet.

- Samarbeidet mellom Raufoss Fotball og industrisamfunnet på Raufoss er godt. Vi legger ikke skjul på at samarbeidet gir muligheter for gode relasjoner mellom de involverte partene, sier Brelin.

Sparebanken Hedmark har vært – og er – involvert i flere lokale prosjekter. Blant annet har bedriften tidligere bidratt med midler til TotAl-gruppen, håndballhallen på Gjøvik, Vitensenteret og er medlem i NCE Raufoss.

 

Generalsponsor

Gull-lauget

Kamper

Takk til våre støttespillere

Kjøp supporterutstyr

Kjøp toalettpapir og støtt klubben!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift