Julie kåret til Årets spiller

I helgen var det tid for damelagets avslutning for 2014-sesongen. Der ble det på tradisjonelt vis prisutdeling.

Raufoss Fotball Kvinner hadde en stor fotballsesong i fjor. Blant spillerne som sto fram var Julie Skaugrud Larsen, som har vært en bauta i laget over lengre tid. Midtstopperen med mange U-landskamper ble kåret til Årets spiller for damelaget av spillerne for den innsatsen hun har gjort i den forrige sesongen.

Les også: Damene startet oppkjøringen

I tillegg til at spillerne stemte fram Julie til Årets spiller, viste det seg også at midtstopperen har gjort seg bemerket blant trenerne. De kåret henne nemlig til spilleren som har utviklet seg mest gjennom 2014-sesongen. Hun fikk tildelt prisen Størst utvikling i 2014.

Selv om Skaugrud Larsen stakk av gårde med de to prisene som innebar avstemning, var det flere jenter som ble hyllet på avslutningen i helgen. Mia Schjerve Giæver fikk heder og ære etter flest treningsframmøter i 2014. Av de totalt 161 treningene var Giæver tilstede på 133 av dem. Eir Løkken og Ida Sivesind var like bak på lista.

Avslutningsfesten var også tid for å se tilbake på målscorerne. For 2.-laget var Synne Rønningen toppscorer med seks nettkjenninger. Stine Lerud hadde fem, mens Marthe Lindmoen, Lene Roterud, Johanne Tosterud og Kajsa Karlsson alle hadde fire mål.

I 2. divisjon ble Lerud toppscorer med tolv mål. Kristin Blien sikret seg ni, mens Giæver og Rønningen begge stoppet på sju.

Raufossfotball.no gratulerer prisvinnerne og takker for solid innsats i 2014!
 

Generalsponsor

Gull-lauget

Kamper

Takk til våre støttespillere

Kjøp supporterutstyr

Kjøp toalettpapir og støtt klubben!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift