Raufoss møter Byåsen i opprykkskamp

Byåsen er motstander for damelaget i den siste og helt avgjørende kampen i kvalifiseringen til opprykket.

Etter seier med 1-0 over Hardhaus hjemme i hallen har Raufoss en alle tiders mulighet til å ta seg til 1. divisjon neste sesong. Søndag står Byåsen på motsatt halvdel i den andre kvalifiseringskampen - hvor laget ved å unngå tap blir klare for Norges nest høyeste nivå.

Byåsen-laget gjorde en solid sesong i 2. divisjons avdeling 6, hvor de blant annet konkurrerte med reservene til eliteserielaget Trondheims-Ørn. Men for Byåsen ble det ikke lenge konkurranse. De endte til slutt med 55 poeng på de 20 seriekampene, noe som var åtte mer enn toer Trondheims-Ørn 2. Bak der fulgte lag som Tynset, Verdal og Hødd.

Trønderne møtte Hardhaus i sin første kamp i kvalifiseringen - det laget Raufoss slo 1-0 forrige helg. Der vant Hardhaus med 5-3, noe som gjør at Byåsen er avhengig av en seier med tre mål eller mer for å ta opprykket. Raufoss behøver seier eller uavgjort, mens Hardhaus (som ikke spiller i helgen) tar opprykket ved Byåsen-seier med mindre enn tre mål.

For våre damer blir det en meget spennende kamp og webredaksjonen har trua på at dette er de gule og svartes år. Til Oppland Arbeiderblad forteller trener Rune Rønningen at han tror laget er godt rustet for den nervepirrende kampen.

- Vi overrasket Hardhaus med at vi silte mye langt i første omgang. De hadde forventet et mer spillende Raufoss-lag. vi har også våre klare tanker om hvordan vi skal opptre mot Byåsen. Mange av disse jentene har spilt viktige kamper. Blant annet Norway Cup-finalen. Så jeg tror de gleder seg veldig til å spille slike viktige kamper som dette, sier han til avisa.

Kampen mot Byåsen spilles i Trondheim søndag 14.00. Vi håper at Raufoss-folk tar turen for å heie fram damene!

Generalsponsor

Gull-lauget

Kamper

Takk til våre støttespillere

Kjøp supporterutstyr

Kjøp toalettpapir og støtt klubben!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift