Før kampen: Træff

Gutta har to strake tap. Nå må kjerringa reises. Søndag barker Espen Haugs lag sammen med Træff i hallen.

Det har vært tøffe uker for et opprykksjagende Raufoss-lag. 1-3 og 1-4 for henholdsvis Levanger og Byåsen har ført til at tabelltoppen har blitt til en 4.-plass. Men man skal ikke fortvile. Det skiller nemlig bare ett fattig poeng fra Raufoss til Levanger som for øyeblikket topper. Elverum og Byåsen har like mange poeng som våre overmenn i trønderriket. Byåsen og Levanger møtes denne helgen, mens Elverum gjester våre venner på Gjøvik.

Træff kommer til Raufoss vel vitende om at de neppe skal kjempe om stort mer denne sesongen. Fra sin 8.-plass er det matematisk mulig med nedrykk, men med åtte poeng ned til RBK 2 er det gitt at Træff også spiller i 2. divisjon neste sesong. De kommer til møtet med Raufoss søndag uten tap på sine siste fem kamper. Tre seirer og to uavgjorte har det blitt. På bortebane står laget med 4-2-5 totalt denne sesongen.

Raufoss og Træff spilte 1-1 da vi gjestet dem i Molde tidligere denne sesongen. Da scoret Anton Henningsson for Raufoss. Den høyreiste svensken er forresten tilbake fra sin suspensjon (mot Byåsen) og er klar for dyst igjen. Raufoss og Træff møttes også tilbake i 2005. Da vant Træff på Raufoss med 2-1 og Raufoss vant i Molde med 4-1. Det er med andre ord bortelagene som kommer best ut av denne statistikken.

Det er gledelig at Espen Haug har Henningsson til rådighet, men samtidig er Fredrik Greve Monsen suspendert. Sentralt på midtbanen må derfor Haug gjøre noen grep mot Træff. Det blir spennende å se hvordan gutta angriper kampen og reiser seg etter to strake tap.

Vi håper at mange tar turen i hallen til 17.00 på søndag og støtter gutta!

Generalsponsor

Gull-lauget

Kamper

Takk til våre støttespillere

Kjøp supporterutstyr

Kjøp toalettpapir og støtt klubben!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift