Nytt tap i Trøndelag

Selv med en god start på kampen, og et fantastisk mål - det ble tap. I løpet av ti skjebnesvangre minutter i første omgang fikk vi hele tre mål i mot.

 (Tekst: Bent Dalby)

Raufoss gikk på sitt andre tap i Trøndelag på en uke da Byåsen vant overbevisende 4-1 over våre gutter på Byåsen Arena lørdag ettermiddag,

Med denne seieren gikk Byåsen forbi Raufoss på tabellen og helt opp i ryggen på Elverum som overraskende tapte 0-2 hjemme for Nardo.

Starten på kampen ble imidlertid god for Raufoss, da Rocky Lekaj etter bare to minutter smelte inn 1-0 på et vakkert skudd.

Dermed fikk Raufoss den best tenkelige starten på kampen, men det skulle vise seg at hjemmelaget kom sterkt tilbake.

Byåsen tok etter de første ti minuttene over mer av spillet og i perioden fra det 22. til det 31.minutt scoret hjemmelaget tre mål og gikk til pause med 3-1.

I andre omgang kom Raufoss mer tilbake i kampen og hadde et par store sjanser, deriblant en redning på streken etter en dobbeltsjanse av Rocky, men ballen gikk ikke  vår vei ved den anledningen.

Hjemmelaget så vi langt mindre til etter pause. Men de stod imot et Raufosspress i 2.omgang og fikk 4-1 helt på slutten av kampen, for øvrig et mål der Steffen Hjelmtvedt var sist på ballen.

Et noe flatterende resultat etter spill og sjanser, men Byåsen vant etter rapportene en fortjent seier.

 

KAMPFAKTA:

BYÅSEN-RAUFOSS 4-1 (3-1)

Byåsen Arena. 102 tilskuere. Dommer: Kristian Aune, Melhus

Scoringer:

0-1( 2) Rocky Lekaj

1-1(22) Lars Husby

2-1 (24) Ken Ove Riksvold

3-1 (31) Ørjan Valstrand

4-1 (86) Selvmål

Gule kort Raufoss:

Valdrin Rexhaj, Fredrik Greve Monsen, Rocky Lekaj og Petter Senstad

RAUFOSS: Ole Kr Lauvli, Valdrin Rexhaj, Albert Cole, Petter Senstad, Steffen Hjelmtvedt, Fredrik Greve Monsen (59.Kristian Lønstad Onsrud), Daniel Haug(90-Gulbetin Gûven), Oliver Berg, Pål Østby (63.Femi Orenuga), Narongdett Solbakken, Rocky Lekaj

Generalsponsor

Gull-lauget

Kamper

Takk til våre støttespillere

Kjøp supporterutstyr

Kjøp toalettpapir og støtt klubben!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift