Supporternes spiller 2014 skal kåres

Vi har åpnet avstemningen om hvem som blir årets "Supporternes spiller" for herrelaget denne sesongen. Her gir du din stemme!

Raufoss Fotball deler årlig ut priser til spillere både på herre- og damesiden etter endt sesong. For herrelaget bruker dette å skje på julebordet i desember. Også i år skal prisene deles ut der,, men nå kan DU være med på å bestemme hvem som skal få prisen for "Supporternes spiller".

Avstemningen vil gå fram til fredag 17. oktober. Vinneren av prisen vil annonseres på årets siste hjemmekamp mot Rosenborg 2 i hallen lørdag 18. oktober. Det vil ikke bli utdelt pris der, men annonsering av vinneren vil skje over høyttaleranlegget under kampen.

Om du klikker deg inn på linken under og gir din stemme, er du med i trekningen av en signert versjon av årets Raufoss-drakt. Vinneren av denne vil også bli annonsert på den samme kampen. Vi håper at så mange som mulig deltar i avstemningen og gir sin stemme til spilleren de mener har vært noe spesielt for Raufoss denne sesongen.

Klikk deg inn her for å levere din stemme!

Generalsponsor

Gull-lauget

Kamper

Takk til våre støttespillere

Kjøp supporterutstyr

Kjøp toalettpapir og støtt klubben!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift