Raufoss Fotball

Raufossmessa

Raufossmessa

Bruktmessa har blitt et sikkert høsttegn på Raufoss. Når høsten kommer sigende, har vi i mange år laget et meget vellykket arrangement i Raufoss Storhall. Nå har tiden kommet for en ny utgave: Men denne gangen med navnet Raufossmessa, som skal symbolisere at det ikke kun er brukte ting du kan få tak i hos oss.

På Raufossmessa vil det bli det "vanlige utvalget", i form av blant annet møbler, elektronikk, kjøkkenredskaper, leker og hageutstyr, men det vil også bli flere eksterne utstillere av utstyr i forskjellige kategorier.

I tillegg blir til det nevnte vareutvalget, vil det bli mulig å kjøpe forfriskninger og noe å bite i - dette i oppvarmet kafételt! Det vil i tillegg bli flere aktiviteter og konkurranser for barn.

Hvert år henter vi inn "lopper" folk i distriktet ønsker å levere inn. Datoer og steder for dette vil vi komme tilbake til.

Om du eller din bedrift ønsker å stille ut varer under Raufossmessa, ber vi deg ta kontakt med klubben per telefon eller epost. Du kontakter oss på adm@raufossfotball.no eller på telefon 61 19 87 00 i vanlig arbeidstid.

Redaktør: Erik Børresen, erikboerresen@gmail.com
Medieansvarlig/webansvarlig: Cathrine Løkken, cathrine.lokken@raufossfotball.no  
Kontakt Mediautvalget: media@raufossfotball.no

E-post daglig leder: jorn.ola@raufossfotball.no
Telefon: 61198700
Besøksadresse: Raufoss Fotball, Badelandvegen 1, 2831 Raufoss
Postadresse: Postboks 65, 2831 Raufoss
Org.nr: 971013109 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift